Bizza ránk a takarítást addig Ön pihenjen!

Mindent az Ön kényelméért!

Igyekeztünk az évek során minden szolgáltatásunkat úgy fejleszteni, hogy az ÖN megelégedettségére szolgáljon, s a ránk bízott munkát a lehető legtökéletesebben végezzük el.

Felújítás utáni takarítás

Bizonyos időközönként minden lakásra ráfér egy felújítás, legyen szó lakásról, vagy családi házról. A munkálatok utáni takarítás legalább olyan fontos feladat, mint maga a felújítás. Egy egyszerű tisztasági festés, vagy egy minden apró részletre kiterjedő teljes felújítás után keresse cégünket bizalommal és mi garantáljuk, hogy az utolsó, legapróbb festékcsepp is eltávolításra kerül, így otthona minden szempontból a lehető legtisztább lesz. Tapasztalt munkatársaink nagy teljesítményű ipari gépekkel szabadítják meg lakását, vagy családi házát a felújítás után maradt szennyeződésektől. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, így ha körültekintő munkánk ellenére mégis hiányosságot tapasztal, akkor azt pótoljuk, vagy helyrehozzuk.

Ablaktisztítás

Az ablakok tisztántartása egy nagyon fontos feladat, mivel az ember minden esetben beltérből ezen keresztül tud kapcsolatot tartani a külvilággal, ezen keresztül tájékozódunk az időjárásról, és az éltető napfény is ezen keresztül jut be hozzánk. Emiatt az ablakoknak tisztítása egy kiemelkedő feladat, hiszen az időjárás viszontagságai hamar meglátszódnak rajta - értsd: esőcseppek. Alapvető feladatai közé tartozik, hogy az ablakpárkányt, és az ablakkeretet, a tokot kívülről, belülről portalanítsuk, és lemossuk. Az ablak tisztítása pedig vegyileg történik, úgy szint kívülről és belülről egyaránt. Szolgáltatási körünkbe tartozik még az ablaktisztítás folyamata mellett a redőnyök és reluxák portalanítása és lemosása is.

Hétvégi nagytakarítás

Hét közben elfoglalt, esetleg nem kívánja munkatársait a takarítás és minden egyéb tisztítási feladattal járó zajjal zavarni? Csapatunk tagjai szombaton és vasárnap is örömmel állnak rendelkezésére, amennyiben Önnek a hétvégi napok a megfelelőbbek. Alkalmi, vagy rendszeres jelleggel is megoldható a hétvégi takarítás, így a következő hetet már makulátlan tisztaságban kezdheti.

Családiház-lakás takaritás

A családi ház csupa öröm kivéve, ha takarításról van szó. Takarítóink a padlástól, a pincéig, a toilette-től a konyháig teljes körűen vállalják a tisztítási munkálatokat. Házibuli, családi esemény előtt vagy után és rendszeresen is vállaljuk lakások teljes körű takarítását, lehet szó lakótelepi, garzonlakásról, minden sarok ragyogni fog a tisztaságtól.

Piperetakaritás

A piperetakarítás teljes körű, mindent átölelő takarításforma, ahol egy porszem nem maradhat figyelmen kívül. Legalaposabb munkát ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át lakásának minden egyes részét. A piperetakarítás azoknak javasolt, akik törekednek a legnagyobb tisztaságra.

További infórmációkért, árakért kérem hívja: ...